Firma Claudia Goblen are experienţă şi practică de a realiza goblenuri deosebite care au câştigat simpatia clientilor. Recunoscându-se pe planlocal şi naţional că este prima firmă de goblenuri în sistemul penumărat cu tradiţie, care a colaborat cu clienţii timp de 25 ani pentrua realiza şi pefecţiona goblenuri deosebite, totodată au devenit şicumpărători fideli.

banner

Din anul 1999 cu introducerea tehniciimoderne cât şi folosirea materiilor prime din import aceste goblenuriproduse de firma Claudia Goblen se bucura de o competenţă naţională şiinternaţională cu succes.

Dragii noştrii goblenişti, Sunteţi un om cu gusturi rafinate? Atunci în nici un caz din locuinţa dumneavoastră nu trebuie sălipsească un goblen produs de firma Claudia Goblen din ARAD. Claudia Goblen va ofera o gama variata si completa de produse, intr-opaleta vasta de culori, menite sa va puna in valoare indeletnicireleartistice. Claudia Goblen vinde modele de goblen de calitate reprezentând tablouri celebre. Model goblen "numãrat cu diagrame" sau "imprimatã pe pânzã."

Setul de goblen 1. Mouline bumbac 100 % rezistent la spalare si lumina (Puppets Coats). 2. Cartela de culori cu atele aferente prevazute cu coduri (simboluri) care se gasesc si pe diagrama. Astfel va usuram munca fara a mai fi nevoie sã sortati dumneavoastrã culorile. 3. Plansa xerox alb/negru format A3, eventual la cerinta diagrama color. 4. Panza alba punct (point) ochi 1.1x1.1 bumbac 100 % croita pedimensiune, caroiata sau ne caroiata in functie de cerinte cu creionulsau tesuta cu fir, astfel ca modelul sã poatã fi transpus cât mai usor dupa diagrama. Comenzile in Romania se onoreaza prin posta romana cu valoare ramburs.

Noi stăm la dispzitia dvs. Noi vă oferim cele mai frumoase goblenuri pentru toate vârstele, Noi aducem artă în casele dumneavoastră, Noi vă oferim produse de o calitate net superioră, compatibile pe plan intern şi extern, Noi vă oferim un cadou ideal pentru orice ocazie, Noi vă putem oferi un ambalaj elegant la o data şi la o adresã prestabilită. Noi garantăm că în cel mai scurt timp goblenul ales va ajunge în posesia dvs. Noi garantăm calitatea, promtitudinea, seriozitatea. Claudia goblen deserveşte numai oameni de bun-gust. Nu exista limita valorica la comenzi. Nu ne ocoliti!

Back